Wat de rups het einde noemt, noemt de rest van de wereld een vlinder

Lao-Tse, Chinees filosoof, ± 600 v. Chr

Participeren

TurnNext participeert in bedrijven, wij voegen meer toe dan enkel aandeel- houderschap.

Fusie & overname

TurnNext heeft een team van zeer ervaren specialisten op dit gebied.
 

Regiseren van financiering

In het woud van financierings (on) mogelijkheden is er vaak behoefte aan een regiseur die de weg kent en die partijen verbindt.

Agrarische sector

TurnNext is een team aan het vormen om de agrariër op de juiste manier te ondersteunen en adviseren bij de verkoop van de onderneming.

Hofhuis Installatietechniek & TurnNext starten Eppink VOF door

Geplaatst op zaterdag 16 januari 2016

Op vrijdag 15 januari heeft de combinatie Hofhuis Installatietechniek en TurnNext overeenstemming bereikt met mr. Kolkman omtrent de overname van het faillissement Installatiebedrijf Eppink VOF. Na een spannende week zijn de partijen uiteindelijk tot overeenstemming gekomen van de overname. Ook voor het voormalige personeel van Eppink VOF wordt een periode van onduidelijkheid afgesloten, bij de overname wordt getracht 10 personeelsleden een contract aan te bieden. Tevens vinden de voormalige klanten van Eppink in Hofhuis Installatietechniek een betrouwbare partner die garant staat voor kwalitief goed werk.

Naast de overname van de personeelsleden en het Immatiereel actief en klantenbestand zijn het voormalige pand van Eppink zijn de overige materiele zaken van de boedel overgenomen. Zodoende is er een totaal deal gemaakt met de curator.

TurnNext: denken in mogelijkheden

login