Wat de rups het einde noemt, noemt de rest van de wereld een vlinder

Lao-Tse, Chinees filosoof, ± 600 v. Chr

Participeren

TurnNext participeert in bedrijven, wij voegen meer toe dan enkel aandeel- houderschap.

Fusie & overname

TurnNext heeft een team van zeer ervaren specialisten op dit gebied.
 

Regiseren van financiering

In het woud van financierings (on) mogelijkheden is er vaak behoefte aan een regiseur die de weg kent en die partijen verbindt.

Agrarische sector

TurnNext is een team aan het vormen om de agrariër op de juiste manier te ondersteunen en adviseren bij de verkoop van de onderneming.

TurnNext n.a.v. doorstart Smant in RTV Noord Nieuws

Geplaatst op donderdag 25 juli 2013

Klik hier voor het videofragment in het RTV Noord Journaal van 20:00 uur.

Het nieuwsbericht:

Bij de redding van bedrijven, die het water aan de lippen staat, duikt steeds vaker de naam op van TurnNext. Deze investeringsmaatschappij van Sieger Dijkstra, de oud-directeur van bouwbedrijf Sjouke Dijkstra, blaast nieuw leven in bedrijven, die in de problemen zijn geraakt.

In de anderhalf jaar, dat TurnNext bestaat, heeft Dijkstra honderd bedrijven gekocht en verkocht. Een recent voorbeeld is vloerenbedrijf Smant. Dijkstra zet zich vooral in voor noordelijke bedrijven met een lange geschiedenis. Smant is begonnen in 1917 en heeft een goede naam. Dijkstra vindt het prachtig dat dit concern behouden blijft.

Doordat Dijkstra de bedrijven snel overneemt, blijven veel klanten behouden en dus ook een groot deel van de arbeidsplaatsen. Dijkstra heeft alweer vijf bedrijven op het oog, die hij een tweede leven gunt.

Bron: www.rtvnoord.nl

TurnNext: denken in mogelijkheden

login