Wat de rups het einde noemt, noemt de rest van de wereld een vlinder

Lao-Tse, Chinees filosoof, ± 600 v. Chr

Participeren

TurnNext participeert in bedrijven, wij voegen meer toe dan enkel aandeel- houderschap.

Fusie & overname

TurnNext heeft een team van zeer ervaren specialisten op dit gebied.
 

Regiseren van financiering

In het woud van financierings (on) mogelijkheden is er vaak behoefte aan een regiseur die de weg kent en die partijen verbindt.

Agrarische sector

TurnNext is een team aan het vormen om de agrariër op de juiste manier te ondersteunen en adviseren bij de verkoop van de onderneming.

TurnNext opent met de Meubelkoning haar eigen Woonwinkel

Geplaatst op vrijdag 20 februari 2015

Deze vrijdag is TurnNext met mr. Dunsbergen van DNA Advocaten een activatransacte overeengekomen omtrent het Immaterieel en Materieel actief van de Meubelkoning. Bij deze doorstart krijgen de verkoop- en bezorgermedewerkers een nieuw contract aangeboden. Doordat mr. Dunsbergen de winkel na het faillissement tijdelijk open gelaten, kon TurnNext gevoel met de medewerkers, de winkel en de klantenstroom krijgen.

Voor de overname heeft TurnNext een nieuw doorstart-concept ontwikkeld. Met name vanwege de grote omvang van de winkel (10.000 m2+) en de grote omvang van de voorraad is veel flexibiliteit van de betrokken partijen nodig. In het voortraject, dat ongeveer vier dagen geduurd heeft is snel geschakeld door de curator, de verhuurder, TurnNext en de medewerkers. TurnNext heeft bij deze case ervoor gekozen om gedurende het project verschillende go/ no go momenten in te voegen waar bepaald wordt of doorgegaan wordt met de winkel. Het concept is dusdanig doorontwikkeld dat TurnNext dit ook bij andere faillissementen wil gaan toepassen.

Voor de winkel houdt de overname concreet in dat De Meubelkoning tijdelijk gesloten wordt. De winkel gaat de komende weken gerestyled en wordt opnieuw in de markt gepositioneerd. Eerste concrete stappen voor de invulling zijn het maken van een website, inkrimping van de verkoopvloeroppervlak en aanvoer van nieuwe meubels. De verkoopvloer wordt volledig aangepast en gemoderniseerd, door inkoop van nieuwe meubelen moeten voorraad een frisser beeld geven. Doel is om de "nieuwe" winkel binnen 3 weken te openen.

TurnNext: denken in mogelijkheden

login