Wat de rups het einde noemt, noemt de rest van de wereld een vlinder

Lao-Tse, Chinees filosoof, ± 600 v. Chr

Participeren

TurnNext participeert in bedrijven, wij voegen meer toe dan enkel aandeel- houderschap.

Fusie & overname

TurnNext heeft een team van zeer ervaren specialisten op dit gebied.
 

Regiseren van financiering

In het woud van financierings (on) mogelijkheden is er vaak behoefte aan een regiseur die de weg kent en die partijen verbindt.

Agrarische sector

TurnNext is een team aan het vormen om de agrariër op de juiste manier te ondersteunen en adviseren bij de verkoop van de onderneming.

Referenties op het gebied van doorstart

Novacon

Machinefabriek met ontwikkel-, productie- en onderhoudstak. In samenwerking met Veldkamp B.V. uit Raalte zijn de lopende contracten en het personeel meegegaan in de doorstart. Eind 2012 is het faillissement Novacon doorgestart.

Lees meer »

Solido Nederland

Solido Nederland is een bedrijf dat acteert in de verkoop en productie van natuursteen en composiet werkbladen. Het bedrijf is gevestigd in Leek. De meerwaarde van TurnNext in deze doorstart is het stroomlijnen van de organisatie en het herpositioneren van het bedrijf in de markt.

Lees meer »

Kaak Event Rent

Kaak Event Rent is een verhuurbedrijf actief in Noord- en Oost-Nederland. Met een omvangrijke verhuurvloot kunnen zij voor elk evenement de juiste sfeer en setting creëren. Kaak Event Rent bestaat uit een franchise concept waar die op dit moment twee vestigingen heeft, in Groenlo en Groningen.

Lees meer »

Smant B.V.

Smant verkoopt diverse houten vloeren in het midden en hoge segment. Daarnaast heeft Smant een eigen showroom met verkoopmedewerkers in Gronigen en hebben zij Parketeurs in dienst die de gekocht vloeren kunnen inmeten en leggen.

Lees meer »

Kornelius Badkamers & Keukens

Badkamer en Keukenspecialist te Nieuw Buinen. In samenwerking met de bestuurder is een voorzetting van de failliete onderneming gerealiseerd.

Lees meer »

Diner Mobile

Diner Mobile is een full-service catering met verhuuractiviteiten. Samen met branchegenoot Beijk Catering uit Leek zijn personeel, contracten en activiteiteiten meegenomen in de doorstart.

Lees meer »

Lichtreclame Groep Gebroeders Ten Have

De Lichtreclame Groep is een bedrijf dat lichtreclames ontwikkelt en produceert. In Groningen en omgeving staat de Lichtreclame Groep synoniem voor lichtreclame. Samen met relatie Lichtreclame John Matthijssen heeft TurnNext ervoor kunnen zorgen dat de naam en contracten behouden blijven.

Lees meer »

L&C Beanbags

L&C Beanbags is een zitzakkenproducent met een webshop. De zitzakken worden in Nederland gevuld met recyclebare EPS parels. Via de webshop zijn inmiddels verschillende zitzakmodellen te verkrijgen.

Lees meer »

Gerjak Outdoor b.v.

Gerjak Outdoor is een bedrijf dat vouwwagens, tenten en voortenten onder de namen Gerjak, Tago en Alpenkreuzer produceert en op de markt brengt. Gerjak is begin 2012 uit faillissement doorgestart. De productie in Polen en China is weer hervat en de distributiekanalen zijn weer herstelt.

Lees meer »

TurnNext: denken in mogelijkheden

login