Wat de rups het einde noemt, noemt de rest van de wereld een vlinder

Lao-Tse, Chinees filosoof, ± 600 v. Chr

Participeren

TurnNext participeert in bedrijven, wij voegen meer toe dan enkel aandeel- houderschap.

Fusie & overname

TurnNext heeft een team van zeer ervaren specialisten op dit gebied.
 

Regiseren van financiering

In het woud van financierings (on) mogelijkheden is er vaak behoefte aan een regiseur die de weg kent en die partijen verbindt.

Agrarische sector

TurnNext is een team aan het vormen om de agrariër op de juiste manier te ondersteunen en adviseren bij de verkoop van de onderneming.

Charl's Toys

Charl’s Toys hebben wij na het faillissement van de onderneming in maart 2014 overgenomen. Door de naam, historie en potentie van de onderneming heeft TurnNext ingezet op een voortzetting van de onderneming. De inkoop- en verkoopkanalen werden na het faillissement op korte termijn hersteld om de klanten te kunnen voorzien. Daarnaast werden met de connecties van TurnNext in China mogelijkheden van nieuwe inkoopkanalen onderzocht. Begin 2015 is de groothandel van Rijsenhout naar Heerenveen verhuisd, hier zijn vanuit een nieuwe locatie de activiteiten doorgezet en verbreedt.

Charl’s Toys is een groothandel in houten speelgoed, houten cadeauartikelen en ander uniek speelgoed. Charl’s Toys is begin jaren tachtig van de vorige eeuw opgericht. Naast het eigen merk verkoopt Charl’s Toys de merken Just Think Toys, SwimFin, Funkit World en Brighello. U vindt ons speelgoed en cadeauartikelen in (online) winkels voor speelgoed, kinderkleding en cadeauartikelen in heel Europa.

Voor meer informatie kijk op de website

TurnNext: denken in mogelijkheden

login