Wat de rups het einde noemt, noemt de rest van de wereld een vlinder

Lao-Tse, Chinees filosoof, ± 600 v. Chr

Participeren

TurnNext participeert in bedrijven, wij voegen meer toe dan enkel aandeel- houderschap.

Fusie & overname

TurnNext heeft een team van zeer ervaren specialisten op dit gebied.
 

Regiseren van financiering

In het woud van financierings (on) mogelijkheden is er vaak behoefte aan een regiseur die de weg kent en die partijen verbindt.

Agrarische sector

TurnNext is een team aan het vormen om de agrariër op de juiste manier te ondersteunen en adviseren bij de verkoop van de onderneming.

De Meubelkoning

De Meubelkoning is een woonwinkel in Leerdam met een vloeroppervlakte van ca. 12.500 m2. In de winkel kunt u terecht voor een zeer divers spectrum van meubelen uit het middensegment. De meubels biedt voor elke bezoeker wat wils, er wordt een groot aantal stijlen aangeboden u kunt hier zelfs terecht voor jaren '70, '80 en '90 meubelen. Het personeel heeft jarenlange ervaring in de meubelbranche en kan naar aanleiding van uw wensen het ideale meubelstuk adviseren.

Door de diversiteit en omvang is een bezoek aan de Meubelkoning een hele ervaring op vrijdag en zaterdag heten wij u graag welkom. Mocht u tijdens het bezoek willen uitrusten kunt u altijd plaats nemen in een van de vele fauteuils en staat er een bakje koffie voor u klaar.

Voor meer informatie, aanbiedingen en acties kunt u kijken op de website.

TurnNext: denken in mogelijkheden

login