Wat de rups het einde noemt, noemt de rest van de wereld een vlinder

Lao-Tse, Chinees filosoof, ± 600 v. Chr

Participeren

TurnNext participeert in bedrijven, wij voegen meer toe dan enkel aandeel- houderschap.

Fusie & overname

TurnNext heeft een team van zeer ervaren specialisten op dit gebied.
 

Regiseren van financiering

In het woud van financierings (on) mogelijkheden is er vaak behoefte aan een regiseur die de weg kent en die partijen verbindt.

Agrarische sector

TurnNext is een team aan het vormen om de agrariër op de juiste manier te ondersteunen en adviseren bij de verkoop van de onderneming.

L&C Beanbags

L&C Beanbags is producent van hoge kwaliteit outdoor zitzakken, welke geschikt zijn voor gebruik in de openlucht. Dus ook voor uw terras indien u horeca ondernemer bent. En omdat u uw klanten of uw relaties niet wilt teleurstellen, kiest u voor kwaliteit. U kiest voor een outdoor zitzak van L&C Beanbags. L&C Beanbags beschikt als een van de weinigen over een eigen productiefaciliteit in Nederland, waar de zitzakken machinaal worden afgevuld. Hiermee garanderen we een constante kwaliteit omdat elk model zitzak exact dezelfde hoeveelheid korrels bevat. Bovendien verkrijgen we hierdoor een inkoopvoordeel omdat we fors besparen op onze shipping- en handlingskosten. En hiervan laten we u graag mee profiteren! Als reseller koopt u bij ons hoge kwaliteit zitzakken, tegen een scherpe inkoopprijs.

Klik hier om op de website van L&C Beanbags meer over het bedrijf te lezen.

TurnNext: denken in mogelijkheden

login